Hava Durumu

Call of Duty Black Ops Cold War logosu belli oldu

Oyun dünyasının en köklü serilerinden biri olan Call of Duty sıradaki oyunu Black Ops Cold War ile geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2020 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2020 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Call of Duty Black Ops Cold War logosu belli oldu

Activision'ın en köklü serisi olan Call of Duty yakında yeni oyunuyla PC ve konsollarımıza konuk olacak. Uzun yıllardan beri her yıl yeni bir CoD oyununun çıkmasına artık alıştık diyebiliriz. İşin garip yanı ise böyle uzun soluklu bir serinin aradan yıllar geçmiş olmasına karşın hala çıktığında yok satması.

Bilindiği üzere Activision Call of Duty oyunlarının yapımını üç farklı stüdyoya yüklemişti. Treyarch, Infinity Ward ve SledgeHammer dönüşümlü olarak CoD oyunlarını geliştiriyorlar. Nitekim bu yıl sıra Treyarch'ta.

Activision resmi bir açıklama yapmamış olsa da yeni Call of Duty oyununun Cold War olacağı sızdırılmıştı. Şimdi de oyunun logosu ortaya çıktı. Doritos'un kampanyalı paketlerinde CoD Cold War logosu tüm çıplaklığıyla görünüyor.

En azından böylelikle oyunun ismi kesinleşmiş oldu. Muhtemelen önümüzdeki günlerde Activision da resmi bir açıklama yapacaktır. Çünkü oyunun Kasım ayında çıkacağı düşünülüyor. Malum Kasım'a da fazla bir şey kalmadı.

Dolayısıyla şu aralar oyunun resmi duyurusunun yapılması gerekiyor. Geri kalan 3 - 4 aylık sürede de oyunla ilgili modlar, hikaye ve diğer detaylar açıklanacaktır. Bekleyip göreceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.