Hava Durumu

Call of Duty filmi için üzen karar açıklandı

En çok oynanan oyunlar arasına adını altın harflerle yazdıran Call of Duty'nin yakın zaman önce filminin çıkacağı konuşuldu ve yönetmeninin Stefano Sollima olacağı söylendi. Son çıkan bilgilere göre ise tıpkı bir oyununun film uyarlaması olan Uncharted'in fiminin 10 yıl kadar gecikmesi gibi Call of Duty filmi de gecikebilir.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2020 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2020 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Call of Duty filmi için üzen karar açıklandı

Call of Duty filmi ne zaman çıkacak ya da çıkacak mı?

Yıllardır hayatımızda yer alan Call of Duty, milyonlarca oyuncuyu içinde barındırıyor. Activision bu milyonlarca oyuncuya Call of Duty filmi müjdesini vererek herkesi heyecanlandırmıştı. Yeni ortaya çıkan karar ise bu plandan dönüldüğünü gösteriyor. Görünen o ki film yapmak oyun yapımcısının önceliklerinden biri değil. Bu sebepten film şimdilik bekletiliyor.

Call of Duty filmi ne zaman çıkacak bilmiyoruz ancak şu an için ufukta görünmüyor gibi duruyor.

Game Rant'a göre Activision'un öncelikli listesinde film çekme fikri yerini oyun geliştirmelerine ve yeni modlara bırakacak gibi gösteriyor. Yine de film fikrinin tamamen fişi çekilmiş değil. Zira yönetmen Yönetmen Stefano Sollima yeni bir röportajında tarafların nasıl ilerleyeceğine karar verilirken aksiyon filminin beklemeye alındığını söylüyor.

Deneyimli İtalyan yönetmen, bu tarz köklü hikayeye dayanan oyunların filme aktarılmasının zaman alacağını söylerken, akıllara Uncharted filmi geliyor. Bildiğiniz gibi on yıldan fazla bir süredir çeşitli yapım aşamalarında yer alan film, 7 farklı yönetmen arasında geçiş yaptı.

Her şeye rağmen umutlar tükenmiş değil

Yine de umutları taze tutan oldukça heyecanlandıran bir başka detay daha bulunuyor. Stefano Sollima röportajın bir kısmında bu yıl Oscar adaylığı kazanan Joker ve geçen yıllarda yine Oscar adaylığı bulunan The Fighter filmlerinin senaryolarını kaleme alan Scott Silver ile birlikte Call of Duty film senaryosunu yazdığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.