Hava Durumu

Camdaki Kız'ın 12. bölüm 2. fragmanında Hayri yüzünü gösterdi

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'ın yeni fragmanı yayınlandı. Sevilen diziye sezon finalinde dahil olan ve Camdaki Kız hayranları tarafından merakla beklenen Hayri karakteri yüzünü gösterdi. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2021 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2021 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Camdaki Kız'ın 12. bölüm 2. fragmanında Hayri yüzünü gösterdi

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Hande Ataizi, Hamza Yazıcı, Tamer Levent, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerfi Erol, Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Kız dizisi, 12'nci bölümüyle 23 Eylül Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkacak.

CANA VE SEDAT'I YAKALADI

Yeni bölümde; Feride, Cana ve Sedat'ı yan yana yakarlarken; evdeki bir hadiseye kızan Rafet Koroğlu esip gürlüyor. Tabi Rafet Bey'in öfkesinden Nalan hatta Muzo bile nasibin alıyor.

RAFET KOROĞLU'NUN ÖFKESİ

Buna daha fazla dayanamayan Gülcihan ise; "Rafet. Eğer bu koskoca evde yalnız ölmek istemiyorsan benim çocuklarımdan uzak duracaksın" diyerek ilk kez dişlerini gösteriyor.

Yaşadıklarını kaldıramayan Rafet Koroğlu ise otelde fenalaşırken; yardımına geçtiğimiz haftalarda da Nalan'a Cana'nın hediye ettiği bilekliği bulan Hayri yetişiyor.

CİHANGİR CEYHAN, 'CAMDAKİ KIZ'DA

Böylece sezon finalinden bu yana sürekli yaka kartını ve ellerini gördüğümüz Nalan'ın büyük aşkı olacak Hayri ortaya çıkıyor. Dizide Hayri karakterine genç oyuncu Cihangir Ceyhan hayat verecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.