Hava Durumu

Caner Erkin'i Gençlerbirliği maçında kulübeye çekilecek

İttifak Holding Konyaspor'a sahasında 2-0 yenilerek sezonun ilk mağlubiyetini alan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, Konya maçındaki performansından memnun kalmadığı Caner Erkin'i Gençlerbirliği maçında kulübeye çekecek.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2020 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2020 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Caner Erkin'i Gençlerbirliği maçında kulübeye çekilecek

Antalya ve Konya maçlarında yaptığı hatalarla dikkat çeken tecrübeli oyuncuya kulübe yolu gözüktü. Tecrübeli sol bek, Konya karşısında yenilen iki golde de hatasının olmasıyla hedef tahtasına oturdu. Son iki maçta tam 73 top kaybı yapan Caner, rakiplerinden ise sadece 3 defa top çalabildi. Caner, Antalya maçında 25, Konya maçında ise 28 orta yaptı bunların sadece 10'unda isabet sağladı.

Atağa çıktığında arkasında çok boş alan bırakan ve Fenerbahçe'nin kontratak yemesine neden olan Caner'i Teknik Direktör Erol Bulut, milli ara dönüşündeki Gençlerbirliği maçında kızağa çekmeye hazırlanıyor.

İSABET BULAMADI

Öte yandan, Fenerbahçe, Galatasaray derbisinden sonra (1) en az isabetli şut attığı bir maçı geride bıraktı. Sarı-Lacivertli futbolcular Konya kalesine sadece 2 isabetli şut çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.