Hava Durumu

Caner Erkin yolcu, Nagatomo geliyor

Caner Erkin ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Beşiktaş'ta yıldız oyuncuyla sözleşme uzatılmazken, sol bek arayışlarına ise hız verildi. Siyah-beyazlılar, Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan Yuto Nagatomo'yu gündemine aldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2020 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2020 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Caner Erkin yolcu, Nagatomo geliyor

Sol bek transferi için adaylarla görüşmeler yapan Beşiktaş'ın gündemine tanıdık bir isim geldi. Bu oyuncunun da Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Yuto Nagatomo olduğu bildirildi.

Fotomaç'ın haberine göre; Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Japon oyuncuyu çok beğendiği ve yönetimle yaptığı görüşmede 1 yıllığına siyah-beyazlı formayı giyerse verimli olabileceğini söylediği bildirildi. Bu arada Galatasaray'ın izin vermesine rağmen ayrılmayan Nagatomo'nun Türkiye'de bir takımda kariyerine devam etmek istediği için İstanbul'da kaldığı kaydedildi.

GALATASARAY'DA 65 MAÇ, 3 GOL, 7 ASİST

Piyasa değeri 800 bin euro civarında olan 33 yaşındaki sol beke 500 bin euro'luk bir teklif yapılabileceği gelen haberler arasında. Galatasaray'da 65 maça çıkan Nagatomo; 3 gol, 7 asistlik performans sergilemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.