Hava Durumu

Canını son anda kurtardı

İstanbul Fatih'te iki katlı binanın ikinci katında henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Alevlerden kurtulmak isteyen bir kişi, binanın ikinci katından aşağı atlayarak hafif yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2020 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2020 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Canını son anda kurtardı

Molla Gürani Mahallesi Kazganisadi Çıkmazı'nda bulunan iki katlı binanın ikinci katında saat 08.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm binayı kapladı. Alevlerden kurtulmak isteyen bir kişi binanın ikinci katından atlayarak kolundan yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Sağlık ekipleri dumandan etkilenen bir kişiyi ve binadan aşağı atlayarak kolundan yaralanan kişiyi ambulansla hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ve polis ekipleri yanan binada inceleme yaparken, binada hasar meydana geldi. Yangın vatandaşların cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Görgü tanığı Halit Rammo isimli vatandaş, "Yangın çıktı evde. Üçüncü kattan biri yukarıdan aşağıya atladı. Büyük ihtimalle elektrik kontağından çıkmış. İtfaiye ve polis ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.