Hava Durumu

'Canlı yayında bilerek göğüslerimi açtım' diyen Yetenek Sizsiniz'in jürisinden cesur paylaşım

Canlı yayında verdiği frikikle olay olan İngiliz televizyon yıldızı ve Got Talent yarışmasının jüri üyesi Amanda Holden, evinin bahçesinde spor yaparken giydiği tayt ile çektiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Takipçileri heyecanlandıran Holden'ın paylaşımına beğeni yağdı.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2020 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2020 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Canlı yayında bilerek göğüslerimi açtım' diyen Yetenek Sizsiniz'in jürisinden cesur paylaşım

Britain's Got Talent yarışmasında juri üyesi olan İngiliz televizyon kişiliği ve oyuncu 49 yaşındaki Amanda Holden, geçtiğimiz aylarda canlı yayında elbisesinin açılıp göğüslerinin dışarı çıkması ile ilgili ağızları açık bırakan bir itirafta bulunmuştu

Amanda, kasten çok açık giydiğini ve göğüslerinin dışarı çıkmasına kendisinin izin verdiğini bu şekilde programın reklamını yaptığını söyleyerek uzunca bir süre konuşulmuştu.

Daha önce paylaştığı fotoğraflar ile adından söz ettiren aynı zamanda radyo programcısı ve sunucusu olan Amanda, daracık taytıyla çekildiği fotoğrafı "Her gün koşarak kafamı bir arada tutuyorum" başlığı ile paylaştı.

Amanda, kısa bir süre önce de bir moda markasının tanıtımı için bahçede spor yaparken giydiği bikinisi ile fotoğrafı paylaşmıştı.

Amanda'nın takipçileri kısa süre içinde fotoğrafı beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Bazı takipçileri kendisine nasıl bu şekilde formda olduğunu ve nasıl yıllara meydan okuduğunun sırrını açıklamasını istediler.

Öte yandan Amanda, uzun yıllar çok açık bir şekilde giyindiği için dikkatleri üzerine çekmiş programın canlı yayınında küfür ettiği için de tepki almıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.