Hava Durumu

Canlı yayınında cinsel fantezi oyuncağı skandalı!

Koronavirüs salgınının konuşulduğu BBC Wales canlı yayına evinden katılan konuşmacı Yvette Amos'un kitaplığındaki cinsel fantezi oyuncağı dikkatli izleyicilerin gözlerinden kaçmadı. Skandal görüntü sonrası çok sayıda izleyici kanalı topa tuttu.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2021 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2021 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Canlı yayınında cinsel fantezi oyuncağı skandalı!

İngiltere'nin en saygın yayın kuruluşları arasında yer alan BBC'nin canlı yayını sırasında yaşanan skandal gündeme damgasını vurdu. BBC Wales Today izleyicileri, Yvette Amos ile yapılan röportaj sırasında hemen arkasında bulunan kitaplıktaki cinsel fantezi oyuncağını görünce neye uğradıklarını şaşırdılar.

'KADINLAR AŞAĞILANDI' TEPKİSİ

Canlı yayından ekran görüntüsü alan dikkatli izleyiciler, bu tür hataların kabul edilebilir olmayacağını ifade ederek daha dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Programda koronavirüs ve Cardiff'te yaşayan kadınların durumu konuşulurken bir konuğun böyle bir hata yapmasının kadınları aşağılamak olduğu ifade edildi.

"BBC BUNU NASIL GÖRMEZ"

Bazı izleyiciler, "Bu canlı yayının ardından kitaplığınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Ya da bırakın dağınık kalsın... BBC bunu nasıl görmez?" şeklinde yorumlarda bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.