Hava Durumu

Cansız bedenleri birbirine sarılı halde bulundu! Acı detay...

Antalya'nın Kaş ilçesinde, serinlemek için girdikleri sulama havuzunda boğulan Mustafa Eldemir ile arkadaşı Gürcistan uyruklu Abdulaev Gokhak'ın cansız bedenlerinin birbirine sarılı halde bulunduğu ortaya çıktı. Mustafa Eldemir'in yüzme bilmeyen Abdulaev Gokhak çırpınmaya başlayınca kurtarmaya çalıştığı, bu sırada iki arkadaşın birlikte boğulduğu tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2021 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2021 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cansız bedenleri birbirine sarılı halde bulundu! Acı detay...

Şanlıurfa'dan geldikleri Kaş'a bağlı Dirgenler Mahallesi'nde 4 yıldır seralarda günlük işçi olarak çalışan Mustafa Eldemir (26) ile arkadaşı Abdulaev Gokhak (28) , dün ailelerine serinlemek için kaldıkları bölgeye yaklaşık 1 kilometre mesafede bulunan yapay sulama havuzuna gideceklerini söyleyerek, evlerinden ayrıldı. Eldemir ve Gokhak'tan bir süre sonra haber alamayan yakınları, gittikleri sulama havuzunun kenarında iki arkadaşın ayakkabılarını buldu.

İhbar üzerine bölgeye gelen Kaş Jandarma Komutanlığı ekiplerinin talebi doğrultusunda bölgeye İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timi sevk edildi. Havuza giren SAK timine bağlı dalgıçlar, iki arkadaşın cansız bedenine ulaştı.

ARKADAŞINI KURTARMAK İSTERKEN İKİSİ DE BOĞULDU

Mustafa Eldemir ile Abdulaev Gokhak'ın cansız bedenlerinin birbirine sarılı halde bulunduğu belirtildi. Yapılan incelemede yüzme bilmeyen Abdulaev Gokhak'ın çırpınmaya başladığı, Mustafa Eldemir'in durumu fark edip kurtarmak istediği, bu sırada iki arkadaşın birlikte boğulduğu tespit edildi.

ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞU 40 GÜN ÖNCE DOĞMUŞ

Mustafa Eldemir'in evli ve 3 çocuk babası olduğu, üçüncü çocuğunun 40 gün önce dünyaya geldiği ifade edildi. Abdulaev Gokhak'ın ise yabancı uyruklu bir kadınla yaşadığı bildirildi. İki arkadaşın boğulduğu yapay sulama havuzunun yanlarında çalıştıkları sera sahibi E.Ö.'ye ait olduğu kaydedildi.

Eldemir ve Gokhak'ın cansız bedenleri Kaş Devlet Hastanesi'ne, buradan da otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Mustafa Eldemir ve Abdulaev Gokhak'ın cenazelerinin işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edileceği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.