Hava Durumu

Cara Delevingne bağış için cinsel organını satışa çıkardı

Dünyaca ünlü model Cara Delevingne geçtiğimiz günlerde bir hayır işi için herkesi meraklandıran bir projeye imza attı. NTF'lerin son zamanlarda elde ettiği başarılardan etkilenen başarılı model, Instagram hesabında paylaştığı bir video ile cinsel organını satışa çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2021 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2021 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cara Delevingne bağış için cinsel organını satışa çıkardı

Dünyanın en gözde aynı zamanda en marjinal modeli olan Cara Delevingne he özel hayatı hem de iş hayatıyla adından söz ettirmeyi başarıyor.

28 yaşındaki İngiliz model Cara Delevingne, İngiltere'de tanınmış bir ailenin kızı. Güzel yıldızın ablası da kendisi gibi model ve büyük markalarla çalışmış bir isim.

10 yaşında kariyer hayatına başlayan Cara, oldukça çalışkan ve işkolik olduğunun altını çiziyor. 20'li yaşlarında tam anlamıyla şöhrete kavuşan güzel model, şimdilerde birçok olayla gündeme gelmekte.

Özellikle dikkat çekici ilişki durumuyla sık sık gündem olan güzel model Justin Bieber'dan Harry Styles'e, Selena Gomez'den Prens Harry'e kadar birçok ünlü isimle kısa ilişkiler yaşadı.

Cinsiyet eğilimi sürekli merak edilen ve eşcinsel olduğu düşünülen ünlü model Delevingne "Bazen kendimi çok kadınsı, bazen de çok erkeksi hissediyorum. Her zaman panseksüel olarak kalacağım." dedi.

Gelelim güzel modeli tartışmaların odak noktasına koyan olaylı paylaşımına.

28 yaşındaki genç model, Instagram hesabında paylaştığı bir video ile vajinasının NTF'sini satışa çıkardığını duyurdu.

Okyanus kenarında çekilen videoda güzel manken en doğal haliyle konuşmaya başlıyor. Ekranda yazan yazılar ise Delevingne ve vücudu ile ilgili güçlü mesajlar içeriyor.

"Benim ilk sözüm 'benim'di. benim için bu, bir şeyin en çok benim olduğu anlamına geliyor-vajinam. Ona sahibim. Benim ve kimsenin değil. Onunla ne yapacağımı ben seçiyorum! Ve bunu benden kimse alamaz!"

13 Mayıs'ta açık arttırmaya çıkarılan NTF'nin süresi 6 Haziran Pazar günü sona erecek! Herkesin izleyebileceği ama sadece bir kişinin sahip olabileceği bu dijital eser, Chemical X iş birliğiyle ortaya çıktı.

NFT Nedir?

En yalın anlatımla NFT'ler dijital sanat eserlerini ve koleksiyon ürünlerini tescil edilebilir ve satılabilir varlıklar haline getiren dijital sertifika anlamına geliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.