Hava Durumu

Çaresizliğin fotoğrafı! İntihara kalkışan annelerine bakamadılar...

Elazığ'da 3 çocuk annesi bir kadın, aldıkları evin yapımı durunca, inşaatın altıncı katına çıkarak intihara kalkıştı. Kadın, polis ekipleri tarafından ikna edilerek aşağıya indirilirken, gözyaşlarına boğulan çocuklar korkudan yukarı bakamadı.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2020 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2020 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çaresizliğin fotoğrafı! İntihara kalkışan annelerine bakamadılar...

Merkeze bağlı Doğukent Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi'nde yapımı devam eden bir inşaatta meydana gelen olayda, Tuğba A.'nın temelden aldığı evin yapımı müteahhit ile arsa sahibi arasında problem çıktığı için durduruldu. Bunun üzerine Tuğba A., binanın en üst katına çıkarak intihara kalkıştı.

İKNA ETMEYE ÇALIŞTILAR

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, çevre güvenliğini alarak kadını ikna etmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri kadının atlamak istediği noktaya şişme branda açarken, sağlık ekipleri ise olay yerinde hazır bekledi.

KORKUDAN ELLERİYLE YÜZLERİNİ KAPATTILAR

Kadının olay yerinde bulunan 3 çocuğu gözyaşları içerisinde kalarak korkudan ellerini yüzlerine kapattılar. Polisin uzun uğraşlar sonucu ikna ettiği kadın aşağı indirildi. Kadın, ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

DAHA ÖNCE DE İNTİHAR ETMEK İSTEMİŞ

Annelerinin bir kez daha intihara teşebbüs ettiğini gözyaşları içerisinde anlatan çocuklar, "Müteahhide para vermiştik ev almak istedik. Dedi size evinizi vereceğim. Sonra bizi oyaladı vermedi. Paramızı istedik, onu da vermedi. Annem zaten bir kere daha çıkmıştı. Atlayacaktı polisler zor ikna etti. Şimdi yine çıktı. Eğer vicdanı varsa evimizi verir" ifadelerinde bulundu.

Tuğba A., 10 Ağustos tarihinde yine aynı yere çıkarak intihara kalkışmış ve polis ekipleri tarafından ikna edilerek indirilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.