Hava Durumu

Çarşaflı kadına "Burası Arabistan değil" deyince ortalık karıştı

Konya'da yaşlı bir adam tarafından "Burası Arabistan değil, kıyafetini düzelt" sözleriyle uyarılan çarşaflı kadın, "Burası Osmanlı toprağı" şeklinde karşılık verdi. İkili arasındaki tartışmanın alevlenmesi üzerine devreye polisler girdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2020 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2020 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çarşaflı kadına "Burası Arabistan değil" deyince ortalık karıştı

Konya'da yolda yürüyen çarşaflı kadın önünü kesen yaşlı bir adamın "Burası Arabistan değil, kıyafetini düzelt" şeklindeki sözlü tacizine maruz kaldı. Maruz kaldığı duruma bir hayli sinirlenen kadın, "Kendilerinden başka kimseye tahammülleri yok, susmayacağım. Burası Osmanlı toprağı. Benim nenelerim çarşafla peçeyle aldı burayı. Çanakkale'de mini etekliler olmadı. Senin hakkın yok benim çarşafıma laf söylemeye" diyerek tepkisini dile getirdi.

"KENDİ İLKENİZİN DEĞERLERİNE BİLE SAHİP ÇIKAMIYORSUNUZ"

Olayın büyümesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Kıyafetine laf eden yaşlı adamdan şikayetçi olduğunu belirten kadın, "Madem Atatürk'ün inkılaplarını savunuyorsunuz, Atatürk bu ülkeye demokrasiyi de getirdi. Siz kendi ilkelerinizin değerlerine bile sahip çıkmıyorsunuz. Demokrasiyi savunan bir adam isen benim burada özgürce dolayabilme hakkım olduğunu da bilmen gerekir" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEMEK HAKARET DEĞİLDİR"

Kadının sözleri karşısında ne diyeceğini bilemeyen adam, kendisini, "Türkiye Cumhuriyeti demek hakaret değildir" sözleriyle savunmaya çalıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.