Hava Durumu

Çavuşoğlu'ndan flaş sözler! 'Teröristlerin tarafındalar...'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bir terör örgütünün en üst düzeyde karşılanması, Fransa'nın terör örgütleri konusunda çifte standart içinde olduğunu gösterir. Fransa teröristlerin tarafında... Sen kimsin ki arabuluculuk yapacaksın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2018 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2018 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çavuşoğlu'ndan flaş sözler! 'Teröristlerin tarafındalar...'

Dışişler Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un açıklamalarını eleştirerek, "Fransa maalesef dürüst değil yüzlerine de söylüyoruz. Fransa'nın bizimle teröristler arasında arabuluculuk yapma önerisi kabul edilemez. Sen kimsin, arabuluculuk yapacaksın? Arabulucuk yapma cüretini nereden buluyorsun? Fransa objektifliğini tamamen yitirmiştir. Fransa'nın birbiri ile çelişen açıklamalarının hiç birisini ciddiye almıyoruz. Bu tür önerileri de baştan redadediyoruz" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-Ukrayna Ortak Stratejik Planlama Grubu 6. Toplantısı kapsamında Türkiye'de bulunan Ukrayna Dışişleri Bakanı Pavlo Klimkin ile ortak basın toplantısında konuştu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un açıklamalarını eleştirerek, "Fransa maalesef dürüst değil yüzlerine de söylüyoruz. Fransa'nın bizimle teröristler arasında arabuluculuk yapma önerisi kabul edilemez. Sen kimsin, arabuluculuk yapacaksın? Arabulucuk yapma cüretini nereden buluyorsun? Fransa objektifliğini tamamen yitirmiştir. Fransa'nın birbiri ile çelişen açıklamalarının hiç birisini ciddiye almıyoruz. Bu tür önerileri de baştan reddediyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.