Hava Durumu

‘Çekincelerimiz giderildi’

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Parseker, ekonomideki gelişmeleri değerlendirdi. Parseker, özellikle Yeni Ticaret Kanunu’nda çekince koydukları maddelerin değiştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2012 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2012 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
‘Çekincelerimiz giderildi’

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın(BTSO) Haziran ayı olağan meclis toplantısı, oda hizmet binasında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında gündem maddelerine geçmeden önce Meclis Başkanı İlhan Parseker, Türkiye’de yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Türk Ticaret Kanunu(TTK) hakkında önemli açıklamalarda bulunan İlhan Parseker, konuyu hem Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği hem de ticaret ve sanayi odaları olarak yakından takip ettiklerini dile getirdi.

‘SAĞDUYU GALİP GELDİ’

Parseker, “Sağduyu galip geldi ve iş dünyasının istediği değişikliklerin çok önemli bölümü hayata geçecek. Yasalar işleri kolaylaştırsın diye çıkıyor” dedi. Sadece bağımsız denetim kapsamının daraltılmasıyla iş dünyasının üzerine yılda gelecek 4 buçuk milyar liralık yükün ortadan kalktığını vurgulayan Parseker, değiştirilecek diğer maddelerle birlikte yıllık toplam 7 milyar liralık yükün iş dünyasının üzerinden kalktığını ifade etti.


Bekir Uğur GÜR


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.