Hava Durumu

Celal Kılıçdaroğlu'na büyük şok

Celal Kılıçdaroğlu, Buca'da belediye meclis üyesi olabilmek için eğilim yoklaması yarışına girdi. Hazırlanan hiçbir anahtar listede yer alamayan kardeş Kılıçdaroğlu, seçilemedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2014 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2014 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Celal Kılıçdaroğlu'na büyük şok

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Gazimir'de bir şantiyede bekçilik yaptığı ortaya çıkınca, kendisine gösterilen ilgiden rahatsızlık duyduğu için Buca'ya taşınmıştı. Daha sonra Aydın'ın Kuşadası ilçesine göç eden Kılıçdaroğlu, Buca'da belediye meclis üyesi olabilmek için eğilim yoklaması yarışına girdi. Hazırlanan hiçbir anahtar listede yer alamayan kardeş Kılıçdaroğlu, seçilemedi.

"YAŞANANLARI AĞABEYİMLE PAYLAŞACAĞIM"

Oy sayımı sırasında tartışmalar çıktığını anlatan Kılıçdaroğlu, "Sonuca itiraz edebilirim. Çünkü çok acayip şeyler oldu. Bazı haksızlıklar yaşandı. Bunlara gözümle şahit oldum. Bazıları orman kanunları uyguladı. Kaba kuvvet uygulayanlar bile oldu. Görevli olan Milletvekilimiz tartaklandı. İlçe başkanına saldıranlar oldu. Sağlıklı bir seçim olmadı. Benim bildiğim sandıklar tek tek açılır, oylar sayılır. Burada böyle olmadı. Yaşananları ağabeyimle paylaşacağım. Burnuma pis kokular geliyor. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.