Hava Durumu

Çelik'in sözlerine Öztrak'tan yanıt verdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "sözde Cumhurbaşkanı" ifadelerine tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'e CHP'den yanıt geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2021 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2021 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çelik'in sözlerine Öztrak'tan yanıt verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "sözde Cumhurbaşkanı" ifadesine AK Parti, tepki gösterdi.

Parti sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kılıçdaroğlu bu sözleriyle 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ilkesi ile kavga etmektedir. Girdiği her seçimi kaybetmiş Kılıçdaroğlu'nun, girdiği her seçimi kazanmış Cumhurbaşkanımıza demokrasiye ve hukuka aykırı şekilde hitap etmesi 'Yassıada zihniyeti'nin göstergesidir. Kılıçdaroğlu siyasi ahlakla bağdaşmayan bu sözleri ile milletimizin iradesine saldırmıştır. Milletimizden ve Cumhurbaşkanımızdan özür dilemelidir" dedi.

ÖZTRAK'TAN AÇIKLAMA

Çelik'in bu sözlerine CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'tan yanıt geldi. Öztrak, Twitter hesabından Ömer Çelik'i etiketleyerek, "Cumhurbaşkanı, Anayasamızın 103. Maddesine göre 'Üzerime aldığım görevi tarafsızlıkla yerine getirmek için bütün gücümle çalışacağıma (...) namusum ve şerefim üzerine ant içerim' diye yemin eden ve bu yemine uygun hareket eden kişidir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı, Anayasamızın 103. Maddesine göre "Üzerime aldığım görevi TARAFSIZLIKLA yerine getirmek için bütün gücümle çalışacağıma (...) NAMUSUM VE ŞEREFİM ÜZERİNE andiçerim" diye yemin eden ve bu yemine uygun hareket eden kişidir.@omerrcelik

-- Faik Öztrak (@faikoztrak) January 10, 2021

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.