Hava Durumu

Çelik kasa hırsızları tutuklandı

Bursa"da bir iş yerinden 100 bin TL değerinde ziynet eşyası çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2012 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2012 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çelik kasa hırsızları tutuklandı

Merkez Nilüfer ilçesi Kayapa mahallesindeki bir iş yerine giren 2 kişi, çelik kasadaki100 bin TL değerinde zümrüt, yakut, safir gibi ziynet eşyalarını ve 1 adet tabancayı çalarak olay yerinden kaçtı.

İş yeri sahibinin ihbarı üzerine çalışma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri, yaptıkları incelemede zanlıların F.Ö (20) ile U.B (17) olduğunu tespit etti.

Çalıntı eşyaları bozdurmak için İstanbul ve Sakarya'ya giden 2 kişinin Bursa'ya gelmesi üzerine harekete geçen ekipler, Osmangazi ilçesi Panayır mevkinde zanlıların bulundukları otomobili durdurarak F.Ö, U.B ve çalıntı eşyaları bozdurmaya yardım ettiği öne sürülen H.U.A'yı (33) gözaltına aldı. Zanlıların Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'ndeki evlerinde yapılan aramada 1 tabanca, Ertuğrulkent Mahallesi'ndeki bir iş yerinden çalındığı tespit edilen fotoğraf makinesi ele geçirildi. F.Ö ile U.B'nin çalıntı eşyaları H.U.A'nın yardımıyla Bursa, Sakarya ve İstanbul'daki 7 ayrı kuyumcuya sattıkları bildirildi.

Emniyetteki ifadesinin ardından ''Hırsızlık'' suçundan adliyeye sevk edilen zanlılardan F.Ö ile H.U.A tutuklanrujdı. .B'ye ise Adli kontrol verildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.