Hava Durumu

Celil Nalçakan: Maddi tarafında değilim! Haddimi bilirim

Müzisyen arkadaşlarıyla birlikte Bodrum ve Çeşme'de sahne çalışması yapacağını açıklayan oyuncu Celil Nalçakan, "Kendinizi şarkıcı olarak görüyor musunuz?" sorusunu yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2021 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2021 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Celil Nalçakan: Maddi tarafında değilim! Haddimi bilirim

Sağlık Bakanlığı'nın sanatçıları aşı takvimine dahil etmesinden memnuniyet duyduğunu söyleyen Celil Nalçakan, "İsabetli oldu, set ortamında her ne kadar korunursak korunalım bir şey olabiliyor. Ben de aşımlı oldum, yerinde bir uygulama. İnşallah tez zamanda herkes aşısın olur da bu hastalıktan kurtuluruz" dedi.

"ANNEMİ ÖZLEDİM"

Nalçakan, rol aldığı dizinin sezon finalini çeker çekmez ilk iş olarak Ayvalık'a annesini görmeye gideceğini belirterek, "Bir yıldır annemi göremiyordum bu illet sebebiyle. Özledim onları" ifadelerini kullandı.

"HİÇBİR ŞEY BİLMESEM HADDİMİ BİLİRİM"

Bu sezon müzisyen arkadaşlarıyla sahne çalışması yapacağını dile getiren oyuncu, "Bodrum ve Çeşme'de sahne olacak, geçen sene kadar olmasa da. Müzisyen kardeşlerim de bir yıldır çalışmıyor o yüzden hareket etmek gerek" dedi.

Nalçakan, "Kendinizi şarkıcı olarak görüyor musunuz?" sorusuna, "Asla hiç öyle bir haddim yok, hiçbir şey bilmesem haddimi bilirim. Bir sürü müzisyen ahbabım var. Benimki dertleşme kıvamında dost buluşması gibi. Gelenler 'bu söylerse biz de söyleriz herhalde' deyip birlikte söylüyoruz. Maddi tarafında değilim. Haddim olmayan şeyleri yapmamaya gayret ettim" yanıtını verdi.

"YOLLARIMIZI AYIRDIK"

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yaz aşk yaşadığı Merve Zeynep Sezgi ile yollarını ayırdığını da açıklayıp "Biz epey bir süre evvel duygusal anlamda yolları ayırdık, kıymetli ve özel bir insandır. Arkadaşlığımız baki ama bazen de olmayınca olmuyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.