Hava Durumu

Cem Davran'dan duygusal paylaşım

Annesiyle birlikte çektiği videoyu Instagram hesabından paylaşan Cem Davran, "Sevdiği şarkılarla, geçen doksan yıla yakın bir masalı hatırlatmaya çalışırsın. Bebeğiydin bir zamanlar, bebeğin olur gün gelir. Beni hatırlamasa da şarkıları hatırlıyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2020 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2020 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cem Davran'dan duygusal paylaşım

Oyuncu Cem Davran, bugün sosyal medya hesabından paylaştığı bayram mesajıyla herkesi duygulandırdı.

Kurban Bayramı'nda annesinin evine ziyarette bulunan oyuncu, ona şarkı söyleyerek destek oldu.

Şarkı cümlelerini annesiyle tekrarlayan Davran, not olarak da şunu ekledi: "Sevdiği şarkılarla, geçen doksan yıla yakın bir masalı hatırlatmaya çalışırsın. Bebeğiydin bir zamanlar, bebeğin olur gün gelir. Annelik ne muazzam bir mucize. Beni hatırlamasa da şarkıları hatırlıyor, ben onun her saniyesini, kokusunu hatırlıyorum. Hayata yeniden başlamış gibiyiz, bayramları öğrettiği gibi hissediyorum hâlâ." dedi.

"Onu kızdırmayı çok severdim, şimdi de çok seviyorum." diyen Davran, "Bir kere arkamdan terlik fırlatsa mutluluktan çıldıracağım. Vazgeçmesin diye gıdısından huylandırıyorum, hafiften sinirleniyor. Oyun arkadaşımdı benim, şimdi de öyle, hep öyle, sonsuza kadar öyle. Bütün annelerin bayramını kutlar, ellerinden öperim." mesajıyla duygulandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.