Hava Durumu

Cem Yılmaz: Pandemi bitti mi?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından esprili bir paylaşımda bulundu. Verdiği poza yaşlandırma efekti uygulayan Yılmaz, takipçilerine, "Pandemi bitti mi?" diye sordu.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2021 21:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2021 21:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cem Yılmaz: Pandemi bitti mi?

Instagram hesabını aktif kullanan ünlü komedyen Cem Yılmaz, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Yılmaz, evinin bahçesinde verdiği poza yaşlandırma efekti uyguladı.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Esprili paylaşımına, "Pandemi bitti mi?" notunu düşen 48 yaşındaki oyuncunun fotoğrafı, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Ünlü komedyenin gönderisine yorum yapan oyuncu Seda Bakan, Cem Yılmaz'ı şarkıcı Fedon'a benzettiğini belirtti.

ÜNLÜ KOMEDYENE PASTA SÜRPRİZİ

23 Nisan'da 48 yaşına giren Cem Yılmaz'a basın mensupları pasta ile sürpriz yaparak doğum gününü kutladı. Habercilerin jesti karşısında şaşıran Yılmaz, dilek tutarak mumları üfledi. Magazin basınına çoğu zaman agresif davranışlarıyla dikkat çeken Cem Yılmaz, doğum gününü kutlayan muhabirlere teşekkür ederek fotoğraf çektirip, "Bu bir milat olsun" diyerek zeytin dalı uzattı.

'ERŞAN KUNERİ' 2022 YILINDA YAYINLANACAK

Dizinin senaristi ve oyuncusu Cem Yılmaz, "Bugün oyuncu arkadaşlarımla okuma provası yaptık" dedi. Koronavirüs salgını nedeniyle setlerde çok dikkatli olmaları gerektiğini söyleyen Yılmaz, "Setler çok karışık, herkes dikkatli çalışmaya çalışıyor ama netice de pandemiden dolayı herkes normalinden daha dikkatli davranmak zorunda, onun için Haziran 15'te başlayıp Eylül ayına kadar çalışacağız. 2022 yılına hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.