Hava Durumu

Cem Yılmaz yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın, kendisinden 18 yaş büyük Cem Yılmaz ile aşk yaşadığını itiraf etmesinin ardından bir bomba açıklama da 46 yaşındaki komedyenden geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2020 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2020 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cem Yılmaz yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu

Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya aşkı, magazin gündemine bomba gibi düştü. Sevgili oldukları haberlerine sürekli kaçamak cevaplar veren ikiliden Serenay Sarıkaya, dün akşam yaptığı açıklama ile iddiaları doğruladı. Mikrofonların uzatıldığı Cem Yılmaz ise yeni sevgilisine flaş bir karşılık verdi.

İkilinin, Yunanistan'ın başkenti Atina sokaklarında gezerken görüntülendikleri kare sosyal medyayı sallamıştı.

Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir kez daha objektiflere yakalanan çiçeği burnunda aşıklar, bu kez bir mekanda meraklı gözlerden kaçamamıştı.

"HER ŞEY ORTADA"

Aşk tatilleri dün sona eren ikili, ayrı ayrı olarak İstanbul'a geldi. Cem Yılmaz'la (46) gittiği Atina tatili dönüşü havalimanında görüntülenen Serenay Sarıkaya (28), "Ne söyleyeyim ki her şey gördüğünüz gibi" sözleriyle sürpriz aşkı itiraf etti.

"TATİL GÜZEL GEÇTİ"

Cem Yılmaz'a ise yeni sevgilisi Serenay Sarıkaya ile arasındaki 18 yaş fark soruldu. "Çok şahane bir hayatım var. Atina tatili güzel geçti" diyerek söze başlayan usta komedyen, 'yaş' cevabı ile şaşkın çevirdi.

Magazin muhabirlerinin "Daha önce katıldığınız programda Jennifer Lawrence için '29 yaşında bana küçük gelir' demiştiniz. Serenay Hanım 28 yaşında" şeklindeki sorusu üzerine Cem Yılmaz, "Nüfus Müdürlüğü'nden misin sen?" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.