Hava Durumu

Cem Yılmaz yeni projesini açıkladı!

Komedyen Cem Yılmaz, merakla beklenen 'Erşan Kuneri' dizisi hakkında konuştu. Yılmaz, "6 aylık süreçte çalışmalara başlayacağız. Dijital bir platforma yapacağım bunu. 1975'den 1978'e kadar olan hayatından bir kesiti çekeceğiz. Komik ve hızlı bir dizi olacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2020 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2020 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cem Yılmaz yeni projesini açıkladı!

Haber Global'de 'Az Önce Konuştum' programında gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan Cem Yılmaz, çekeceği ilk dizi için açıklamalar yaptı. Yılmaz, hızlı bir dizi projesini yapmak istediğini söyleyerek, "Erşan Kuneri'nin hayatından bir kesit olacak. 8 bölümlük bir dizi çekeceğiz" dedi.

"DİJİTAL PLATFORMDA YAYINLANACAK"

'Erşan Kuneri' dizisinin yerli bir dijital platformda yayınlanacağını açıklayan Cem Yılmaz, şöyle konuştu:

* Bir projem var. Erşan Kuneri'nin hayatından bir kesit. Önümüzdeki 6 aylık süreçte çalışmalara başlayacağız. Dijital bir platforma yapacağım bunu.

* 1975'den 1978'e kadar olan hayatından bir kesiti çekeceğiz. Erotik film yapımcısı olan Erşan Kuneri'nin farklı film türlerini denemesi konu alınacak. 8 bölümlük komik ve hızlı bir dizi olacak.

Cem Yılmaz, 2004 yılındaki G.O.R.A'nın ardından 14 yıl sonra çektiği Arifv216 filminde de Erşan Kuneri karakterine yer vermişti.

"SEVMEDİĞİM FİLMİM YOK"

Komedyen, "En iyi Cem Yılmaz filmi hangisi?" sorusu üzerine ise şu yanıtı verdi:

* Sevmediğim filmim yok. Geçen hafta pandemiden dolayı 'Pek Yakında' filmine denk geldim. Çok mutlulukla izledim. Çok güzel bir film.

* Daha fazlası benim elimden gelmiyor. 25 senedir kapalı gişe oynuyorum. Bununla ilgili hiçbir şey duymadım şu zamana kadar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.