Hava Durumu

Cemal Kaşıkçı soruşturmasında flaş gelişme!

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili olarak Yalova'da bir villa bahçesinde arama yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2018 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2018 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cemal Kaşıkçı soruşturmasında flaş gelişme!

Yalova'nın Termal ilçesinde uzun bir aranın ardından yeniden Cemal Kaşıkçı hareketliliği yaşanıyor. Samanlı Köyündeki bir lüks villaya sabah erken saatlerde gelen çok sayıda polis çevreyi güvenlik şeridi içerisine aldı.

Villada bahçede ve villa çevresindeki arazide arama yapan ekipler. Suudi infaz timi tarafından öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'ya ait iz aramaya başladı. Kaşıkçı'nın cesedinin bu villada gömülü olduğu iddia edildi.

ARAMA YAPILAN LÜKS VİLLA SUUDİ BİR İŞADAMINA AİT

Yalova Valisi Muammer Erol, İstanbul'dan gelen özel ekibin Cemal Kaşıkçı ile ilgili Termal ilçesinde villada arama yaptığını açıkladı. Villanın ise Suudi Prensin arkadaşı olan Suudi bir işadamına ait olduğu, bir aydır kimsenin bulunmadığı bildirildi. Özel ekip villanın yanı sıra yandaki başka bir villaya da geçerek burada da arama çalışması yapıyor.

Villanın Prensin arkadaşı olan Suudi bir işadamına ait olduğu ve bir aydır burada kimsenin olmadığı bildirildi.

Öte yandan özel kriminal ekipler devasa villanın ardından yan taraftaki başka bir villaya geçerek burada da arama çalışması yaptı. Ekiplerin çalışması sürüyor

SU KUYUSU VE YÜZME HAVUZU İLE İÇERİDE ARAMA YAPIYOR

Dev villada yapılan arama sürerken, İstanbul'dan gelen özel donanımlı ekiplerin villanın bahçesindeki su kuyusu ile yan villanın yüzme havuzunun bulunduğu bölümde aramalarını yoğunlaştırdığı bildirildi. Ekipler, iki villanın içerisinde de delil araştırması yapıyor.

İstanbul'dan gelen özel donanımlı ekiplerin kokuya duyarlı köpeklerin desteğiyle villanın ön bahçe kısmındaki kuyuda aramalarını yoğunlaştırdığı bildirildi.

Yan taraftaki villaya da geçen ekiplerin burada da yüzme havuzu çevresinde odaklandığı öğrenildi. Kriminal ekiplerin drone ile havadan da görüntü aldığı ve çalışmaların buna göre yönlendirildiği ifade ediliyor.

İki ayrı ekip de villaların içinde araştırmalarını sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.