Hava Durumu

Cemil İpekçi, Bursa'da itiraf etti!

Bursa Anadolu Dernekleri Federasyonu tarafından kurulan marka çadırını ziyaret eden Cemil İpekçi, geçmişte halk için pahalı bir modacı olduğunu ancak artık bunu değiştireceğini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cemil İpekçi, Bursa'da itiraf etti!

Muharrem VURUCULAR'ın haberi

Ünlü modacı Cemil İpekçi, Nilüfer'de kurulan marka indirim çadırını ziyaret ettikten sonra gazetemizin sorularını yanıtladı.

İpekçi, önceki yıllarda tasarladığı kıyafetlerin halk için fazlasıyla pahalı olduğunu itiraf etti. Türk halkının kendisini çok sevdiğini ancak kendisinin bu sevgiye bir türlü karşılık veremediğini söyleyen İpekçi, bu durumu değiştirip vefa borcunu ödeyeceğini belirtti. İpekçi, "46 yıldır halkım için hiçbir şey yapmadım. Onların sevgisine layık olamadım. Benim alma zamanım değil artık verme zamanım, o yüzden Cemil İpekçi ayakkabıları ve tişörtlerini Anadolu'da satmaya başladım" diye konuştu.

BATILI DEĞİLİM

Kendisini batılı olarak görmeyen Cemil İpekçi, bu konudaki fikirlerini ise şöyle açıkladı:

"Ben modaya uymam moda bana uyar. Batı'nın modası beni hiç ilgilendirmiyor. Hiçbir zaman Batılı'yı taklit etmedim. Ben tasarımlarımda Anadolu'yu takip ediyorum. Çünkü ben Batı'lı değil, Avrasyalıyım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.