Hava Durumu

Cemil İpekçi "Maço"suna kavuştu

Ünlü modacı Cemil İpekçi 5 ay önce Bodrum'da kaybolan "Maço" isimli kedisine kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2017 22:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2017 22:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cemil İpekçi "Maço"suna kavuştu

Cemil İpekçi'nin evladı gibi sevdiği "Maço" isimli kedisi 5 ay önce Bodrum'un Kumbahçe Mahallesi'nde kaybolmuştu. Kedisinin çalınmış olabileceğini düşünen İpekçi, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak, şikayette bulunmuştu. Büyük üzüntü yaşayan ünlü modacı sosyal medya hesaplarından kedisinin kaybolduğunu veya çalındığını söyleyerek kediyi bulanların kendisine ulaştırmasını istemişti. Bir hayvansever tarafından internet üzerinden satın alınan kedi İpekçi'nin menajerinin dikkati sayesinde bulundu. "Maço"nun fotoğraflarını internette gören İpekçi'nin menajeri fotoğrafları paylaşan Murat Tevetoğlu isimli hayvanseverle irtibata geçti. Tevetoğlu'nun kediyi ilanda görüp beğendiği ve satın aldığı ortaya çıktı. Kedinin çalındığını ve Cemil İpekçiye ait olduğunu öğrenen Tevetoğlu, 5 aydır kayıp olan "Maço"yu İpekçi'ye teslim etti.

İpekçi hayvanseverleri uyardı

Kedisine kavuşan ünlü İpekçi, "Dünyada şükürler olsun insan gibi insanlar daha varmış. 5 ay evvel Bodrum'da çalınan kedime nihayet Murat Tevetoğlu Bey tarafından kavuştum. Kediyi çalan kadını savcılığa vermiştik şimdi bir de kesin çaldığı kayıtlarda mevcut. "Evimizin Kedileri" firma sahibi Murat Tevetoğlu Bey'den Allah razı olsun. Adam gibi adamlar henüz bitmemiş. Ama bu dava şu anda daha ispatlı hale geldi. Kedi hırsızı o kadın şimdi otursun düşünsün. Bodrum'da yaşayanlar dikkat edin, çünkü bu kadın ve bunun gibiler cins kedileri köpekleri çiftleştirmek için çalıp sonra satıyorlar tüm Bodrum'daki hayvanseverlerin dikkatine" dedi.

"Kediyi satılık ilanında gördüm"

Kediyi farkında olmadan satın alarak İpekçi'ye teslim eden Tevetoğlu ise, "Cemil İpekçi Beyefendi'nin biricik evladı "Maço" bulunmuştur. 5-6 ay önce Cemil Bey'in Bodrum'daki evinden çalınan "Maço" hayvan hırsızlarının eline geçtikten belli bir süre ilan koyularak satışa çıktı. Biz de "Evimizin Kedileri" ailesi olarak habersiz bir şekilde talip olduk. "Maço"yu hırsızların elinden bir ücret ödeyerek aldık, sonra erkek kedilerimle anlaşamadığı için sahiplendirmeye karar verip var olan resimleriyle yeni bir ilan paylaştık. Bu durumu fark eden Cemil Bey'in menajeri Pelin Hanım benimle irtibata geçerek, yaşanan üzücü olayı tarafımıza anlattı. Biz de gerekli delilleri toplayarak gerek savcıya, gerek avukatımıza başvurduk ve Cemil Bey'in biricik evladı "Maço"yu bugün bizzat kendimiz Cemil Bey'e teslim ettik" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.