Hava Durumu

Cengiz Ünder'den transfer itirafı! 'Burak Yılmaz ile konuştum'

Roma'dan Marsilya'ya transfer olan milli oyuncu Cengiz Ünder, basın toplantısında soruları yanıtladı ve önemli açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2021 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2021 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cengiz Ünder'den transfer itirafı! 'Burak Yılmaz ile konuştum'

Marsilya'nın Roma'dan kadrosuna kattığı ve geçen sezonu Leicester City'de kiralık olarak geçiren Cengiz Ünder, düzenlenen basın toplantısında konuştu.

İşte Cengiz Ünder'in sözleri;

Marsilya taraftarlarının ne kadar ateşli olduğunu biliyorum, çocukluğumdan beni bana bunu anlatıyorlar. Ayrıca Marsilya, Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Fransız kulübüdür. Her yıl Şampiyonlar Ligi'nde olmayı hak ediyorlar, bu yolda katkı vermek istiyorum.

TÜRKİYE'DEKİ GİBİ

Marsilya'daki taraftarlar, Türkiye'deki taraftarlar gibi. Benim gibi genç bir oyuncu için bu ekstra bir motivasyon sağlıyor. Takım için çok daha fazla savaşmanı sağlıyor. Onlara neler yapabileceğimi göstereceğim

TAKIMDA YERİMİ BULMAYI UMUYORUM

Genelde sağda oynuyorum ancak ortaya gelmeyi de severim, top taşırım. Ortada da iyiyim. Önümüzdeki günlerde takımdaki yerimi bulmayı umuyorum.

BURAK YILMAZ İLE KONUŞTUM

Zeki Çelik, Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'nın burada olması nedeniyle Ligue 1 ile daha çok ilgilenmeye başladım. Burak Yılmaz ile konuştum, bana Marsilya'da neler gördüğünü anlattı. En sık kullandığı kelime, "Ateşli" oldu. Ama yine de en önemlisi başkan ve teknik direktör Sampaoli ile olan görüşmemdi, beni motive eden buydu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.