Hava Durumu

Cep telefonunu gasbedip otomobile ateş açtılar!

İzmir'in Konak ilçesinde, kimliği belirsiz kişiler yolunu kestikleri otomobildeki 2 arkadaştan B.A.'nın cep telefonunu gasbetti. Otomobile ateş açan şüpheliler, B.A.'yı ayağından vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2020 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2020 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cep telefonunu gasbedip otomobile ateş açtılar!

Olay, saat 02.30 sıralarında Yenişehir Mahallesi'nde meydana geldi. S.T. ve arkadaşı B.A.'nın içinde bulunduğu 07 LGC 67 plakalı otomobil, kimliği belirsiz kişilerce önü kesilerek durduruldu.

Bunun üzerine iki grup arasında gerginlik yaşandı. Bu sırada otomobili durduran kişilerden biri, B.A.'nın cep telefonunu aldı. Şüphelilerden biri tabanca çıkarınca B.A. ve S.T. otomobille kaçmaya çalıştı. Bu sırada hareket halindeki otomobile açılan ateşte, B.A.'nın sol ayağına kurşun isabet etti.

S.T., otomobili Gaziler Caddesi'nde durdurup, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ambulansla B.A., Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Otomobilde inceleme yapıp, S.T. ve B.A.'nın ifadesine başvuran polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.