Hava Durumu

Ceren Özdemir'in katili hakkında TSK yıllar önce rapor hazırlamış...

Ordu'da balerin Ceren Özdemir'i vahşice öldürerek Türkiye'nin gündemine oturan Özgür Arduç için TSK tarafından hazırlanan rapora ulaşıldı. Söz konusu raporda Arduç için "Askerliğe uygun değil, saldırgan ve suça meyilli" ifadeleri yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2019 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2019 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ceren Özdemir'in katili hakkında TSK yıllar önce rapor hazırlamış...

Ordu'da 20 yaşındaki Ceren Özdemir'i evinin önünde bıçaklayarak öldüren Özgür Arduç ile ilgili dikkat çeken bir gerçek ortaya çıktı. TSK'nın 2005 yılında askerliğini yaparken firar eden Arduç ile iglili hazırladığı raporda dikkat çeken ifadeler kullandığı öğrenildi. Raporda, Arduç'un "Saldırgan ve suça meyilli" olduğu belirtildi.

Ordu'da yaşayan üniversite öğrencisi ve balerin Ceren Özdemir, cani Özgür Arduç tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Tüm Türkiye bu cinayete ağlarken, katil ilk ifadesinde pişman olmadığını ve cinayetin ardından başka kurbanlar aradığını söyledi. Ceren ise gözyaşları içinde toprağa verilirken geride hüzünlü bir aile kaldı.

Türkiye'yi sarsan cinayeti işleyen caniyle ilgili ise her geçen gün yeni bir detay gün yüzüne çıkıyor. Edinilen son bilgilerde Özgür Arduç için TSK tarafından hazırlanan rapora ulaşıldı.

"ASKERLİĞE EL VERİŞLİ DEĞİL"

Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın haberine göre katil Arduç, 9 Mart 2005'te "Askerliğe el verişli değildir" raporuyla birlikte terhis edildi.

"SALDIRGAN VE SUÇA MEYİLLİ"

TSK'nın raporunda Arduç için şu maddeler sıralandı:

-Mizacı kızgın.

-Güven vermiyor.

-Otoriteyle sorunları var.

-Davranışlarına sınır koyamıyor.

-Saldırgan, suça meyilli.

-Askerliğe elverişli değil.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.