Hava Durumu

Ceset torbasıyla polise teslim oldu! "İnsan eti yemekten bıktım"

Güney Afrika'da yaşayan katil zanlısı, bir kadına ait organların bulunduğu torbayla polise teslim oldu. Nino Mbatha adlı katil zanlısı ifadesinde, "İnsan eti yemekten bıktım." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2018 19:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2018 19:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ceset torbasıyla polise teslim oldu! "İnsan eti yemekten bıktım"

Güney Afrika'da, içinde 24 yaşındaki bir kadına ait bir bacak ve el bulunan torbayla polise gidip 'insan eti yemekten bıktım' diyen bir büyücü ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

KORKUNÇ OLAYIN DAVASI GÖRÜLDÜ

KwaZulu-Natal eyaletinde, içinde 24 yaşındaki bir kadına ait bir bacak ve el bulunan torbayla polise teslim olan adam, ifadesinde "İnsan eti yemekten bıktım." dedi. Büyücü olduğu iddia edilen adam, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

RAHAT TAVIRLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Başka bir büyücünün tavsiyesiyle kadının etlerini yediğini söyleyen adam, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Yargıç, 24 yaşındaki bir kadını etlerini yemek için öldürmekle suçlanan 33 yaşındaki büyücü Nino Mbatha'nın "en iğrenç suçu işlediğini" söyledi.

POLİSE TESLİM OLDU

Mahkeme kayıtlarına göre, olay geleneksel yöntemlerle şifa dağıttığını söyleyen adamın polise teslim olmasıyla ortaya çıktı. Polis, daha sonra Mbatha'nın gösterdiği evde Zanele Hlatshwayo adlı kadının cesedinin parçalarını buldu.

TECAVÜZ EDİP VAHŞİCE PARÇALADI

Polis, kadına önce tecavüz edildiği, sonra başının kesildiği ve iç organlarının boşaltıldığı belirledi.

BBC'nin haberine göre, Güney Afrika yasalarında yamyamlık suçuyla ilgili bir düzenleme bulunmuyor. Ancak cesetlerin parçalanması ve kişilerin tasarrufunda insan dokusu bulundurmaları yasak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.