Hava Durumu

Cesetlerin kanını içtiğini beş yılın ardından itiraf etti! 16 yaşından beri...

Yetkililerin 'kana susamış bir vampir' olarak tanımladığı Kenyalı adam, yıllardır cinayet işlediğini itiraf etti. 16 yaşında başlayan bu cinayetler yıllar içinde artarak devam etti. Kenya'daki polisler yaşanan olayları 'kan dondurucu' olarak niteledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2021 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2021 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cesetlerin kanını içtiğini beş yılın ardından itiraf etti! 16 yaşından beri...

Ülkenin suç araştırmaları müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre 20 yaşındaki Kenyalı Masten Milimo Wanjala, ülkenin başkentinde korkunç suçlar işledi. Bunlar arasında çocuk cinayeti ve kan içmek gibi tüyler ürperten suçlar bulunuyor.

Soğukkanlı tavırlarıyla yetkilileri şaşkına çeviren Kenyalı adam, soruşturma sırasında şoke eden sözler sarf etti.

Yetkililere verdiği ifadeler arasında yer alan 'öldürmeden önce kanlarını içti' cümlase, duyanların tüylerini ürpertti. 20 yaşındaki Masten Milimo Wanjala bu haftanın başlarında 2 çocuğun öldürülmesi sebebiyle tutuklandı. Adam sorgusunda 16 yaşından beri toplamda 10 çocuğu öldürdüğünü itiraf etti.

Twitter üzerinden paylaşım yapan Kenyalı yetkililer katilin oldukça soğuk kanlı olduğunu ve kurbanlarını öldürmeden önce hem kanlarını içtiğini hem de kemiklerini kırdığını aktardı. Hatta soruşturmanın başındaki kolluk kuvvetleri 12 ila 13 yaşlarındaki çocukları hedef alan bu adamı vampir olarak tanımlıyor.

Polis, katilin kurbanlarını toz veya sıvı halde beyaz bir maddeyle uyuşturduğunu ve ardından da ya kanlarını içtiğini ya da onları darp ettiğini söylüyor. Olaylar ilk olarak beş yıl önce Nairobi'de başladı. 12 yaşındaki bir kızla başlayan bu cinayetler yıllar içinde artarak devam etti. Cesetlerin büyük bir kısmı bulunamadı ancak arama çalışmaları halen sürüyor.

Katilin bu cinayetlerden dolayı pişman olmadığı aksine 'keyif' aldığı aktarıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.