Hava Durumu

Ceyda Düvenci'den Bülent Şakrak paylaşımı

Kendisi gibi oyuncu Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik sürdüren Ceyda Düvenci, eşiyle olan pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Güzel oyuncu paylaşımına; "Seninle yaşadığım her şeye bin şükür..." notunu düştü.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2021 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2021 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ceyda Düvenci'den Bülent Şakrak paylaşımı

2015 yılında evlenen oyuncu Bülent Şakrak-Ceyda Düvenci çifti, 2017'de Ali adını verdikleri oğullarını kucaklarına almıştı. Ailesiyle keyifli anlarını sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Düvenci, yeni bir paylaşımda bulundu.

44 yaşındaki oyuncu, eşiyle bir pozunu paylaştı ve gönderisine; "Seninle yaşadığım her şeye bin şükür. Birlikte başardığımız ve başarmaya devam ettiğimiz her şeye bin teşekkür. Duygularım çok büyük, kelimelerim yeter mi bilemem. Yedi yılda yoktan var ettiğimiz her hayalimize, cesaretle çıktığımız her yola, alnımızın teriyle-becerimizle gerçekleşen her şeye şükür. Seninle hayat çok güzel be sevgili... Hayat; bak daha ne güzellikler olacak, hayallerimiz, inancımız, aşkımız sonsuz bizim. İnanın yeter..." notunu düştü.

Düvenci'nin romantik paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

"SONSUZ AŞK BUNU GEREKTİRİR"

Instagram'da 2.8 milyon takipçisi bulunan Ceyda Düvenci, geçtiğimiz haftalarda da eşi Bülent Şakrak'ı dudağından öptüğü bir pozu yayınlamıştı. Oyuncu, yaklaşık 75 bin beğeni alan paylaşımına, "Çünkü sonsuz aşk bunu gerektirir. Aşkına sıkı sıkı sarıl" notunu eklemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.