Hava Durumu

Ceylin'in katil zanlısı cinayeti nasıl işlediğini itiraf etti

Ceylin Atik'in ölümüyle ilgili gözaltındaki 3 kişi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2017 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2017 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ceylin'in katil zanlısı cinayeti nasıl işlediğini itiraf etti

İzmir'in Ödemiş ilçesinde komşusunun evinde sandığın içinde bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in ölümüyle ilgili gözaltındaki 3 kişi tutuklandı. Kadın zanlı Ş.T.'nin Ceylin'i öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

10 Haziran'da kaybolan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in iki gün sonra ölü bulunduğu evin sahibi komşusu Ş.T. adlı kadın ile kocası S.T. ve kadının halası olan R.Ö. dün gece adliyeye sevk edildi. Pazartesi gününden bu yana İzmir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgusu süren 3 zanlı, işlemleri tamamlandıktan sonra gece yarısı adliyeye çıkarıldı.

Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı.

Şüpheli Ş.T Emniyet'te ve Cumhuriyet Başsavcılığı'nda alınan ifadelerine göre, Ceylin'i dedesinden fidye almak için kendi çocuğu ile oynaması bahanesiyle evine davet ederek kandırmak sureti ile kaçırdığını, yüzüne havlu ile bastırarak bayılmasını sağladığını, daha sonra paniğe kapılarak çocuğun başına evde bulunan ahşap kasa ile vurmak sureti ile öldürdüğünü, önceden ablası olan C.G nin evinden çalmış olduğu sim kartı eski telefonuna takarak C.A' nın dedesine mesaj çektiğini itiraf etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.