Hava Durumu

Cezadan kaosa

Tecrübeli futbolcu kadro dışı bırakıldı mı bırakılmadı mı? Futbol kamuoyu dün bu soruyla yatıp kalktı. Kulüpten yapılan açıklamalar ve Ozan'ın söyledikleri birbiriyle örtüşmüyor. Sonuçta Bursaspor yine gerekli hamleyi zamanında yapamadığı için yeni bir krizle boğuşmak zorunda kalıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2012 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2012 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cezadan kaosa

Kritik konularda somut adım atmakta geç kalmayı adeta gelenek haline getiren Bursaspor Yönetimi, Ozan İpek konusunda da yine bildiğini okudu. Elazığspor maçında Pinto'ya küfür eden, Sivasspor karşısında da mücadeleyi bırakıp Vederson'un üzerine yürüyen Ozan İpek'le ilgili dün gün boyu yaşanan gelişmeler kulüpte sürekli ortaya çıkan belirsizliklere bir yenisini daha ekledi. Yönetim Kurulu'nun tecrübeli futbolcuya, takım toplanmasına rağmen üç gün izin verdiği iddiaları ortaya atılırken, Ozan'ın bu gelişmeyi "kadro dışı bırakıldım" şeklinde yakın çevresine söylemesi olaya farklı bir boyut getirdi.

Rapor bekleniyor
Ozan'ın açıklamalarına istinaden yapılan kadro dışı bırakıldığı haberi futbol kamuoyunda flaş gelişme olarak duyuruldu. Bu haberin yankıları sürerken Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, futbolcuları Ozan İpek'in kadro dışı bırakıldığına ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, ''Teknik heyetin verdiği raporu pazartesi günü yönetim kurulu toplantısında değerlendirip bir karar vereceğiz'' dedi. Ozan'ın kendilerinden üç gün izin istediğini iddia eden Eren, ''Ozan'a istediği izin verildi. Ozan İpek'in kadro dışı bırakıldığı iddiası doğru değil" diye konuştu.

Menajer kulüpten zaman istedi
Tüm bu gelişmeler yaşanırken Ozan'a Bursaspor yönetimince verilen üç günlük iznin menajeri tarafından gelen talep doğrultusunda karara bağlandığı belirtildi. Menajerinin Ozan için bu süreçte bazı kulüplerle görüşme sağlamaya çalışacağını eğer anlaşma sağlanırsa Ozan'ın mukavelesini feshetme yolunu tercih edeceklerini söylediği kaydedildi. Bursaspor Yönetimi'nin de kendilerine gelen bu talep nedeniyle Ozan'la ilgili kararı açıklamayı pazartesi gününe bıraktığı, kadro dışıyla ilgili kararı pazartesi günü kamuoyuyla paylaşacakları iddia edildi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.