Hava Durumu

Cezaevinden yaşlı kadınları binlerce lira dolandırdı

İngiltere'de bir çöpçatanlık sitesi üzerinden özellikle yaşlı kadınları tercih ederek dolandıran 20 yaşlardaki genç yaşadıklarını anlattı. Şiddet suçundan hapishanede olan ve kaçak soktuğu telefonla kadınları ağına düşüren genç, bir kadından 100 bin lira aldığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cezaevinden yaşlı kadınları binlerce lira dolandırdı

Cezaevinde yatan Jamie, sakladığı bir kaçak cep telefonuyla kendisinden daha yaşlı ve aşk arayan kadınları dolandırarak para kazandı. Geçtiğimiz günlerde salıverilen 20'li yaşların başındaki genç, yaptıklarını ve yaşadıklarını anlattı. Bu dolandırıcılığı tekrar yapmayacağını söyleyen genç adam, kullandığı taktikleri ifşa edip, diğerlerini uyararak nedamet getirmek istediğini söyledi.

"BİR KIZDAN 10 BİN STERLİN ALDIM"

Jamie "Biraz son çare gibiydi. Ne kadar kolay olduğunu görmüştüm" diyor ve ekledi:

"Bir kızdan en aldığım en çok para 10 bin sterlindi. Her hafta bana 100, 200 sterlin yolluyordu. Adını unuttum, bunu bir ilişki olarak görmüyordum. Bu bir işti."

HİÇ DOLANDIRICILIKTAN CEZA ALMADI

Jamie, kurbanlarının ihbarından sonra hesaplarının bloke edildiğini ama dolandırıcılıktan hiç ceza almadığını söyledi. İnsanlara kendileriyle temas eden ve para isteyen çok daha genç ya da 'daha yakışıklı' erkeklere dikkat etmelerini söyledi.

KADINLAR BAĞLANTIYI KOPARMAMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORLAR

Jamie çöpçatan uygulamalarında yalnız olduğunu ve diğerlerinden pek ilgi görmediğini düşündüklerini bulmaya çalışarak hedeflerini seçtiğini anlatıyor. Teorisine göre böyle kadınlar, bağlantıyı kopartmamak için 'her şeyi yapmaya' daha eğilimli oluyor.

"BAŞTA KENDİMİ AĞIRDAN SATIYORDUM"

Gerçek fotoğraflarını kullandığını anlatan Jamie, görünüşünün kurbanlarını ağına düşürmeye yardımcı olduğuna inanarak, "Daha yaşlı kadınları tercih edip, çaresizlik arıyordum. Anahtar kelimeler 'Sadece mutluluk istiyorum" veya bunun gibi şeyler olurdu. Başta kendimi ağırdan satardım, yanıt verirse, fotoğraflarıma ilgi gösterdiğini anlardım. Ondan sonra oyunumu oynamaya başlar, 'Seninle çocuğum olsun istiyorum' gibi rüyalar satardım. Bana aşık olana kadar duymak istediği her şeyi söylerdim." ifadelerinde bulundu.

ŞİDDET SUÇUNDAN HAPİSTE OLDUĞUNU SÖYLEMEMİŞ

Jamie, kurbanı kendisine duygusal olarak bağlanana dek, hapiste olduğunu açık etmediğini söyledi. Bunu söylemeden önce kadınlarla aylarca mesajlaştığını kaydediyor. Söylediğinde de hapse girme nedeninin bir şiddet suçu değil, trafik suçları olduğunu anlattığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.