Hava Durumu

CHP Bursa'da coşkulu bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü Kültürpark'ta düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Coşkulu bayramlaşmanın siyasi gündemi tekrarlanan İstanbul seçimlerine kilitlendi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2019 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2019 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP Bursa'da coşkulu bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı geleneği sürdürdü ve bayramlaşma töreni Kültürpark'ta gerçekleştirildi. Kalabalık bir katılımın yaşandığı bayramlaşmaya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi damgasını vurdu.

Bayramlaşma töreninde parti Bursa Milletvekilleri yanı sıra ilçe başkanları; Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Gemlik Belediye Başkanı Uğur Sertaslan, ilçe belediye meclisi üyeleri, il ve ilçe Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ve partililer ile sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar hazır bulundu. Toplantıya katılamayan Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık ve Milletvekili Erkan Aydın'ın mesajları okundu.

İL BAŞKANI AKKUŞ: "İNANIYORUZ. KAZANACAĞIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş 31 Mart seçimlerinin geride kalmasına karşın ülkemizdeki gündemin hala çok sıcak olduğunu belirterek, "Her şey çok güzel olacak. İnanıyoruz ki; İstanbul halkı, 31 Mart'ın seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu bir kez daha seçerek, tarihe önemli bir not düşecektir" şeklinde konuştu.

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki 18 günlük mazbata süresinde su ve ulaşım fiyatlarında indirim yapıldığını hatırlatan Akkuş, "Bursa'da aynı süre içerisinde suya ulaşıma zam üstüne zam geldi. Şu an Bursa'da her şeyi satalım diyen bir büyükşehir yönetimi anlayışı var. Köy evlerinden köy arazilerine kadar her şey satışa çıkarılıyor. Bütün bu olumsuzluklar içerisinde bizler, Mustafa Kemal Atatürk'ün evlatları olarak siyaseti örmek ve bir şey yapmak zorundayız" dedi.

Bu tablo içerisinde bile umut ve geleceğe güven duygusu içerisinde olduğunu vurgulayan Akkuş, sözlerini "Çünkü biliyoruz ki, Er ya da geç Türkiye'ye yeniden demokrasi gelecek... Basın özgür olacak, gazetecilerin hapislerde süründürülmediği, haberciliğin suç sayılmadığı, zehirli siyasi dilin yerini sevgi dilinin aldığı, halkımızın öncelikle huzura kavuştuğu, gelir adaleti ve hakça paylaşımın sağlandığı, ekonomik zorlukların aşıldığı günleri hep birlikte göreceğiz" cümleleriyle tamamladı.

ÖZKAN: "İSTANBUL'DA ÇALIŞIYORUZ"

Bursa Milletvekili Yüksel Özkan'ın konuşmasında da İstanbul vurgusu dikkat çekiciydi. Özkan, "Milletvekilleri olarak 23 Haziran'a odaklandık, her ilçede genel merkez tarafından görevlendirilmiş arkadaşlarımla ben de İstanbul'da demokrasi nöbetindeyiz" dedi.

KAYIŞOĞLU: "CHP TÜRKİYE'NİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ"

Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP'nin geçmişten buyana kullandığı "Türkiye'nin Birleştirici Gücü CHP" sloganını hatırlatarak, "Sahadaki görüşmelerimizden biliyoruz ki, hakikaten CHP cumhuriyetin, demokrasinin, insan haklarının, hukukun, adaletin, yılmaz savunucusu. Farklı görüşlerden vatandaşlarla bir araya geldiğimizde, ortak duygularımıza baktığımızda, biz bunların yaptığı zulmü görünce, artık Atatürk'ü çok iyi anlıyoruz diyorlar. Her şey çok güzel olacak, güzel bayramlar kutlayacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.