Hava Durumu

CHP Bursa İl Kadın Kolları'nda kongre heyecanı

Ana kademede il kongresini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütünde kadın ve gençlik kollarında da kongre heyecanı yaşanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2020 23:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2020 23:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP Bursa İl Kadın Kolları'nda kongre heyecanı

Adaylık açıklamasına katılan ve il yönetiminin tarafsızlığının altını çizen İl Başkanı İsmet Karaca, "Tüm adaylara eşit mesafedeyiz. Herkes bizim partilimiz, arkadaşımız. Gençlik ve Kadın Kollarımızla birlikte, CHP'yi iktidara taşımak için mücadele edeceğiz" dedi.

BİR KADIN SUSARSA, BİR ÜLKE KARANLIĞA BOĞULUR

İl Kadın Kolları başkanlığı adaylığını açıklayan Sara Mızrak, "Bir kadın susarsa, ülke karanlığa, bir kadın susarsa ülke yalnızlığa ve bir kadın susarsa ülke yasa boğulur... Kadın annedir, kadın eştir, kadın yardır. Ve nice yiğitleri ve Mustafa Kemal Atatürk' ü ve Deniz' leri yetiştiren ve büyüten de bir kadındır" sözleriyle başladığı açıklamasında şunları söyledi:

"Ayırmadan, ayrıştırmadan, bölmeden, ötelemeden, üzmeden, üzülmeden, ezmeden ezilmeden, özgürce, adilce yaşayabilme haklarımızı savunabilmek için adayım... Onurla gururla, ailemden köklerimden üyesi olduğum, Cumhuriyet Halk Partisi'nin parti programlarına ve tüzüğüne bağlı kalarak, Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda, gösterdiği hedefte, ülkemin aydınlığı, ülkemin bağımsızlığı uğruna, koşul ve şartlar ne olursa olsun, durmadan ilerleyeceğime huzurlarınızda söz veriyorum. Bu süreçte yanımda olan, desteğini esirgemeyen, inancını yüreğinde hissetmiş, sokakların, devrimin ve 19'un ruhunu tekrar yaşayabilmenin umudunu hiç yitirmemiş tüm örgütümüze sonsuz minnettarım."

Mızrak, son 6 yılda çok sayıda seçim ve referandum yaşandığını hatırlatarak, "Önceliğimiz kadınları birleştirmek, toparlamak, salon siyasetini sokağa taşımak. Sokakta çalışıp CHP'ye hiç oy vermemiş insanların da oyunu almak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.