Hava Durumu

CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli TURKTICARET.Net’te

Ofis temasını baştan aşağıya yenileyen bilişim şirketi TURKTICARET.Net, kapılarını, sadece internet hizmeti almak isteyen müşterilerine değil, sanat, akademi ve siyaset dünyasından pek çok seçkin isime de açıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2014 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2014 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli TURKTICARET.Net’te

CHP Bursa milletvekili Sena Kaleli de, TURKTICARET.Net’in konuğu oldu. Ankara’daki yoğun siyasi takvimden ve Bursa’daki çalışmalardan fırsat bularak TURKTICARET.Net’in “Bursa” figürleri baz alınarak kurgulanmış ofisini gezen Kaleli, şaşkınlığını gizleyemedi..

 İcra Kurulu Başkanı Murat Yanıklar ve İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Gökhan Yalçın eşliğinde tüm ofisleri ve çalışma alanlarını gezerek, çalışanlarla sohbet eden Sena Kaleli; binanın iç mimari dizaynında emeği geçen mimar Nurgül Güllüpınar Mercan ve yine mimari detaylardaki dokunuşlarından dolayı Eğitim Koordinatörü Birgül Yanıklar’ı tebrik etti.

 Yanıklar ve Yalçın’dan web.tv projesi ile ilgili de bilgi alan CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, Bursa adına, böyle bir dünya projesinin varlığından duyduğu memnuniyet ve gururu dile getirdi.

 web.tv mikrofonuna küçük bir ropörtaj veren Sena Kaleli şunları söyledi: “Bu ofis, daha önce bana anlatılanların çok ötesinde. Yereli içeren, ama evrensel değerleri de içinde barındıran; bir taraftan da hem minimalist, hem de otantik yaklaşımı biraraya getirmiş değişik bir mimari tarz gördüm burada. Bu mimari tarzın yaratıcıların kadınlar olduğunu düşünüyorum. Belki konseptin ana fikri bir erkeğe ait ama tabi ki bu detayları düşünebilen mutlaka kadındır. Kadınların burada, bastıkları her yerde izlerinin olduğunu görüyorum. Bu çok hoşuma gitti. Yaratıcılık ve inovatif hareketlerin çok ince izlerini gördüm. Bu ofiste bir taraftan bilimsel ve teknolojik bir anlayışı, bir taraftan da sanatın, mimarinin, estetiğin hakim olduğunu gördüm. Bir taraftan da tamamen özgür bırakan, demokratik kılan bu ortamdan, üretkenliğin çıktığını görmek mümkün. Bu ortama katkı sağlayanları kutluyorum ve teşekkür ediyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.