Hava Durumu

CHP'de taciz iddiaları! "İl başkanı görevine devam ediyor"

CHP Konya İl Başkanlığı'ndaki taciz iddiaları üzerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, 'İddia edildiği gibi bir durum söz konusu değil, il başkanı görevine devam ediyor' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2020 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2020 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP'de taciz iddiaları! "İl başkanı görevine devam ediyor"

Salıcı'nın açıklamaları şöyle:

"İddia edildiği gibi bir durum söz konusu değil, İl Başkanı görevine devam ediyor.

Olayın mağduru olduğu iddia edilen kişiyle onun olay anında yanında bulunan arkadaşıyla ve olayın bütün taraflarıyla, kendilerinin bilgisi ve onayıyla ses kaydı da alarak ve tutanak altına alarak bir çalışma gerçekleştirdiler. Bu çalışmanın sonucunda raporlarını ortaya koydular.

CHP olarak şunu gördük ki, ortada iddia edildiği gibi bir durum söz konusu değil. İl Başkanımızla ilgili herhangi bir disiplin soruşturmasına ihtiyaç olmadığı kanaati oluştu. İl Başkanımız görevinin başında.

Benzer bir durum Bursa'da Osmangazi'de gerçekleşti. Osmangazi'de konunun muhatabı olan ilçe başkanının istifası alındı hızlı bir şekilde ve kendisi disipline sevk edildi. Disiplin sürecinde konunun detayları ortaya çıkacak.

Olayın mağduru olduğu iddia edilen kişiyle onun olay anında yanında bulunan arkadaşıyla ve olayın bütün taraflarıyla, kendilerinin onayıyla ses kaydı alarak ve tutanak altına alarak bir çalışma gerçekleştirdiler. Raporlarını ortaya koydular. CHP olarak şunu gördük ki, ortada iddia edildiği gibi bir durum söz konusu değil. İl Başkanımızla ilgili herhangi bir disiplin soruşturmasına ihtiyaç olmadığı kanaati oluştu. İl Başkanımız görevinin başında."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.