Hava Durumu

CHP'den İdlib için kapalı oturum çağrısı!

İdlib'de rejimin düzenlediği hain saldırıda 29 askerimizin şehit olduğunun açıklanmasının ardından basın mensuplarının karşısına çıkan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Büyük bir üzüntü içindeyiz. TBMM'yi bugün kapalı oturuma çağırıyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2020 02:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2020 02:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP'den İdlib için kapalı oturum çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP), Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni (TBMM) İdlib'deki saldırı gündemiyle kapalı oturuma çağırdı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "İdlib'de durum son derece ciddi ve endişe verici. Hatay Valisi'nin yaptığı açıklamalardan İdlib'de çok sayıda şehidimizin ve yaralıların olduğu anlaşılmaktadır. Milletçe büyük bir üzüntü içindeyiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, şehitlerimizin kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz" dedi.

"Genel başkanımızın günlerdir söylediği gibi Suriye de Libya da İdlib de Mehmetçiğimizin tek bir tırnağı dahi etmez" diyen Öztrak, "Türk Ordusu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nini ordusudur. TBMM'nin buna sessiz kalmasını beklemememiz gerekir. Bu nedenle CHP olarak konuyu görüşmek üzere TBMM'yi kapalı oturumla toplantıya çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.