Hava Durumu

CHP'den sert açıklama: "Amaç kumpas kurmaktır"

Muharrem İnce'nin Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü iddiaları üzerine CHP MYK olağanüstü toplandı. Toplantının ardından açıklama yapan parti sözcüsü Faik Öztrak, "Bu operasyonun amacı gayet açıktır. Amaç CHP'de karışıklık çıkarmak, kumpas kurmaktır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2019 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2019 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP'den sert açıklama: "Amaç kumpas kurmaktır"

Gazeteci Rahmi Turan'ın " Beştepe'ye giden CHP'li Muharrem İnce" açıklamasının ardından hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hem de Muharrem İnce'den gelen açıklamalar sonrası CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) olağanüstü gündemle toplandı. Toplantının ardından CHP Sözcüsü Faik Öztrak açıklamalarda bulundu. Rahmi Turan'ın haber kaynağı olduğunu söylediği Talat Atilla'ya seslenen Öztrak, "Bilgiyi kimden aldığını açıklasın" dedi.

"Erdoğan-İnce Beştepe'de görüştü" iddialarının ardından CHP MYK olağanüstü toplandı. Toplantıda Beştepe'ye giden CHP'li tartışması da ele alındı. Toplantı sonrası CHP Sözcüsü Faik Öztrak gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Öztrak şunları söyledi:

"AMAÇ CHP'DE KARIŞIKLIK ÇIKARMAK"

-Gazeteci Rahmi Turan bu bilgiyi Saray'a yakın bir kaynaktan aldığını söyledi. Sonrasında da kaynağını açıkladı. Bu operasyonun amacı gayet açıktır. Amaç CHP'de karışıklık çıkarmak, kumpas kurmaktır. Operasyon saray menşeilidir.

-Saray memurlarının operasyonuyla CHP'yi dizayn etmek kimsenin haddi değildir. CHP'yi dizayn edecek tek bir güç vardır. O da delegelerimizdir.

SORU KABUL ETMEDİ

Kısa basın toplantısının ardından gazetecilerden soru almayacağını belirten Öztrak, toplantıyı bitirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.