Hava Durumu

CHP'liler 3 çocuk yapmasın ki çabuk tükensinler

TV8’de Erkan Tan’ın programına katılan Melih Gökçek ilginç bir çağrıda bulundu: Mehmet Ali Alabora’yı gören beni seven bana inanan insanlar onun yüzüne bile tükürmeyin

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2013 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2013 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP'liler 3 çocuk yapmasın ki çabuk tükensinler

TV8’de yayınlanan Erkan Tan’ın sunduğu Erkan Tan ile Başken’ten programına katılan Melih Gökçek yine birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. Gezi Parkı eylemlerindeki provokatörleri programa getirdiği bir çok fotoğrafla deşifre eden Melih Gökçek, Mehmet Ali Alabora hakkında da yine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Programda Twitter’dan gelen “Melih Gökçek utanmıyor musun gencecik bir sanatçıyı Mehmet Ali Alabora’yı hedef gösteriyorsun onun başına bir şey gelirse bunun hesabını nasıl vereceksin Erkan Tan sende buna alet oluyorsun” sorusunu okuyan Erkan Tan’a cevabı çok ilginç oldu.

YÜZÜNE BİLE TÜKÜRMEYİN

Melih Gökçek hedef gösteriyorsun başına gelirse sorumlusu sensin iddiaları için “Mehmet Ali Albora’yı gören benim taraftarlarım AK Partililer onu sokakta görürlerse bırakın fiske vurmayı yüzüne bile tükürmesinler. Çünkü bu onlara en büyük fırsattır. Onun yaptığı isyana teşviktir. Benim en büyük isteğim hesabını hukuk karşısında vermesidir” cevabını verdi.

CHP’LİLER SAKIN 3 ÇOCUK YAPMAYIN Kİ

Twitter üzerinden Melih Gökçek’e verilen “3 çocuk yapmamıza bile karışıyorsunuz” tepkisine ise “CHP’lilere sesleniyorum… Solculardan da Başbakan’ın 3 çocuk önerisine karşı çıkanlara sesleniyorum… Hiç çocuk yapmayın, keyfinize bakın, siz yapmayın biz yaparız, 25 yıl sonra da CHP diye bir şey kalmasın siz de tükenin ki sizden geriye hiçbir şey kalmasın meydan da bize kalmış olsun…” karşılığını verdi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.