Hava Durumu

CHP Nilüfer'de ikinci aday Yılmaz

CHP Nilüfer'de 5 Ocak 2020'de yapılacak kongre öncesi Erman Aydıngün'ün ardından Fırat Yılmaz da adaylığını resmen açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2019 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2019 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP Nilüfer'de ikinci aday Yılmaz

CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen yoğun katılımlı toplantıya CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özer Anaç, Anaç'la birleşme kararı alan Murat Halil Öztürk ve Başkan Adayı Erman Aydıngün de katıldı.

Adaylığını açıklayan Yılmaz şöyle konuştu:

"Bugün Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında çoban ateşleri yanıyor. Kongreler sürecimizle kadrolarımız yenileniyor. Yarınların umudunu inşa etmek adına CHP örgütleri filiz filiz büyüyor. Ülkemizin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla taçlanması an meselesi. 31 Mart akşamı Türkiye'yi aydınlatan CHP ışığı; ilk genel seçimlerde güneş gibi ülkemizin sonsuz aydınlığı olacak. Bizler CHP iktidarına giden yolun taşlarını Nilüfer'den örmek için bir yola çıkıyoruz. İşçinin, işsizin, memurun, müdürün umudu olmak için, öğrencilerin, çocukların, engellilerin ümidi olmak için, yaşlıların, mağdurların, kimsesizlerin kimi olmak için, tacize uğrayanı, ötekileştirileni, yok sayılanı var saymak için, kutsal bir yola çıkıyoruz. CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı'na aday olduğumuzu onurla, şerefle, gururla açıklıyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.