Hava Durumu

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'ndan AK Parti itirafı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı olmadan önce AK Parti'den teklif aldığını söyleyerek, "O ortamı kendime uygun görmedim, benim düşüncelerime, hayallerime en uygun parti olarak CHP'yi gördüm." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2018 23:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2018 23:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'ndan AK Parti itirafı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Habertürk'te Türkiye'nin Nabzı programına katıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı olmadan önce AK Parti'den teklif aldığını açıklayan İmamoğlu, "O ortamı kendime uygun görmedim, benim düşüncelerime, hayallerime en uygun parti olarak CHP'yi gördüm." dedi.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

"BEN O ZAMAN SİNYALİ ALMIŞTIM ASLINDA"

İmamoğlu, Kadir Topbaş'ın istifa ettirildiğini söyleyerek, "Umarım demokrasi tarihimizde bir daha böyle bir uygulamayla karşılaşmayız." dedi ve Topbaş'ın istifasının ardından Eylül 2017'de Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Belediye Başkanı seçimi yapıldığını ve CHP'nin adayının kendisinin olduğunu hatırlatarak, "Ben o zaman sinyali almıştım aslında. Bugünİstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmemin sinyaliydi bu." ifadelerini kullandı.

"BİNALİ BEY'İ ARAYIP ŞANS DİLEYECEĞİM"

TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın henüz adaylığının açıklanmamasına rağmen büyük ihtimalle AK Parti'nin adayı olacağının ve bu konuda ne söyleyeceğinin sorulması üzerine İmamoğlu, "Binali Bey'in adaylığının açıklanmasının ardından onu ilk arayanlardan biri olacağım. Arayıp şans dileyeceğim." dedi.

AK PARTİ'DEN TEKLİF ALDIM"

Beylikdüzü Belediye Başkanı olmadan önce AK Parti ilçe yönetiminden de teklif aldığını söyleyen İmamoğlu, "O ortamı kendime uygun görmedim, benim düşüncelerime, hayallerime en uygun parti olarak CHP'yi gördüm." dedi.

"5 YIL SONRA CUMHURBAŞKANI BİLE BANA OY VERİR"

Ben İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı adayıyım. İstanbullular'la ilgileneceğim. Üreteceğim işler İstanbulla ilgili. Bir İstanbullu olarak Sayın Cumhurbaşkanı'nın beni dinlemesini isterim. Eminim ki İstanbul'a yaşatacağım bir 5 yıl sonrasında sayın Cumhurbaşkanı bile bana oy verir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.