Hava Durumu

CHP'nin İstanbul adayı gündeme bomba gibi düştü

Süleyman Demirel ve Deniz Baykal'ın İlhan Kesici ismini önerdikleri iddiası CHP kulislerine bomba gibi düştü.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2013 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2013 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP'nin İstanbul adayı gündeme bomba gibi düştü

2014 yerel seçimlerine yaklaşılırken CHP'nin İstanbul adayıyla ilgili farklı iddialar ortaya atılıyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun en güçlü adaylar arasında gösterilen Mustafa Sarıgül ile henüz masaya oturmaması kafaları karıştırırken, Can Ataklı, Yılmaz Büyükerşen, Haluk Koç ve Gürsel Tekin isimleri de kulislerde İstanbul için adı geçen isimlerden bazıları...

DEMİREL VE BAYKAL'DAN SÜRPRİZ ÖNERİ

Bu isimler dışında CHP'nin İstanbul adayları arasına sürpriz bir isim daha girdi. İddialara göre CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı için kafaları karıştıracak sürpriz bir kişi ile masaya oturdu. Bu sürpriz ismin ise CHP eski İstanbul milletvekili İlhan Kesici olması kafaları iyice karıştırdı. Bu ismi Kemal Kılıçdaroğlu'na Deniz Baykal ve Süleyman Demirel önerdi. Kılıçdaroğlu şimdilik bu haberi kamuoyundan bir sır gibi saklıyor. CHP bu isim ile sağcı partilerin pek çoğunun oyunu kendi tarafına çekmeyi hedefliyor.

OLAYLI BİR ŞEKİLDE AYRILMIŞTI

Daha önce CHP İstanbul Milletvekili olan İlhan Kesici 2010 tarihinde basın toplantısı düzenleyerek partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Kesici, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, ''Bu toplantı itibariyle 22 Mayıs 2007 tarihinde üye olduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa etmiş bulunuyorum. Cumhuriyet Halk Partisi ve yeni parti yönetimine yüksek başarılar diliyorum'' diyerek partiden olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.