Hava Durumu

CHP PM'nin yeni üyesi belli oldu!

CHP'de İzmir'de belirlenen belediye başkan adaylarına tepki göstererek istifa eden Parti Meclisi Üyesi Sevda Erdan Kılıç'ın yerine PM'nin yeni üyesi Ekrem Kerem Oktay oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2019 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2019 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP PM'nin yeni üyesi belli oldu!

SON KULİS BİLGİLERİ

CNN Türk Televizyonu'ndan Ünal Kaya da canlı yayında CHP'deki kritik PM toplantısı ve kulislerde konuşulan aday isimleriyle ilgili şu önemli bilgileri paylaştı:
''MYK'ya gelen listeden bazılarının çıktığı ve değiştiği yönünde kulisler var. Şu an son değerlendirmeler yapılıyor ardından Parti Meclisi'ne geçilecek.
İstanbul'da açıklanmayan 5 ilçe vardı. Muhtemelen 5'inin de gelebileceği, ancak belki Kılıçdaroğlu'nun bir ilçe için yetki talep edebileceği de konuşuluyor. Bu da yeni bir bilgi.
Silivri'de Özcan Işıklar'ın yeniden oylamaya sunulmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Şişli'de ise Sarıgül'ün karşısına kimin çıkacağı netleşmeye başladı; Muammer Keskin, Sarıgül'ün karşısına aday olarak önerildi.
Maltepe'de CHP lideri Kılıçdaroğlu, mevcut başkan Ali Kılıç'dan yana bir tutum sergiliyor. Ancak bugünkü oylamaya sunacak mı? Yoksa kendisinin belirlemesi için yetki mi alacak, toplantı bitiminde belli olacak.
Küçükçekmece için üç isim ifade ediliyor. Kemal Çebi, Sedat Özkan, Şefik Oktan. Kemal Çebi'nin biraz daha ağırlık kazandığı ifade edilse de MYK değerlendirmeleri ve PM oylamalarında bu ismin de değişebileceği konuşuluyor.
Beyoğlu ise 5 ilçeden net olarak ifade edilen tek ilçe diyebiliriz. Kılıçdaroğlu, Alper Taş'a teklif götürmüştü. Alper Taş'ın kabul edilmesi ve Beyoğlu Belediye Başkanı olarak açıklanmasını bekliyoruz.
Kadıköy'de Şerdil Odabaşı için yeniden oylama yapılacağını ifade edelim.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.