Hava Durumu

CHP standına şafak baskını!

Erzurum'daki CHP seçim standının afişleri belediye ekipleri tarafından açılmadan kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2015 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2015 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP standına şafak baskını!
Erzurum Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri CHP’nin Havuzbaşı semtindeki Kent Meydanı’nda TIR dorsesinde açtığı seçim standı etrafındaki afişleri, düzenlediği günün ilk ışıkları ile birlikte kaldırttı.

Bugün saat 05.30′da CHP’nin bulunduğu standa gelen zabıta ekipleri, bayrak ve afişlerin sadece il ve ilçe yönetim merkezlerinin önünde asılabileceğini belirterek, partililerden çevreye asılan bayrak ve afişlerin kaldırmasını istedi.

Bunun üzerine gelen CHP’nin Erzurum 1′inci sıra milletvekili adayı Gonca Aytaş, uygulamaya tepki gösterdi. Mesai saati beklenmeden zabıtaların standın yanına TIR dorsesini çekecek bir TIR’la gelmesinin anlamsız olduğunu ifade eden Gonca Aytaş, şöyle dedi:

“Sadece afişlerin kaldırılması için buraya gelen zabıta yanında dorseyi çekecek TIR’ı neden getiriyor? Ayrıca bu karar sabahın köründe uygulanır mı? Burada olmasak belki de dorseyi alıp götüreceklerdi. Ben bu yıl 4′üncü kez oyumu kullanacağım hiç bu kadar seçim havasından uzaklaştırılmış bir seçim görmedim. Mesai saatinin başlaması ile birlikte ilçe seçim kuruluna gidip bilgi alacağım.”

Zabıta ekiplerinin isteği üzerine partililer seçim standının çevresine astıkları bayrak ve afişleri kaldırdı. Milletvekili adayı Aytaş ve partililer zaman zaman zabıta ekipleri ile tartıştı. (DHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.