Hava Durumu

Christoph Daum'dan gündeme bomba gibi düşen sözler

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum kadın ve çocuk taraftarların yaptığı 'yönetim istifa' tezahüratı için basın toplantısında, “Bu durum Türkiye'deki çocukların nasıl bir terbiye ile yetiştirildiğini gösteriyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2014 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2014 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Christoph Daum'dan gündeme bomba gibi düşen sözler

Çaykur Rizespor karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin ardından basın toplantısında ve yayıncı kuruluş Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Christoph Daum, yine camianın tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Önceki dönemlerde ilginç çıkışlar yapan Alman teknik adam, kadın ve çocuk taraftarlara karşı oynanan maçta 'yönetim istifa' tezahüratlarının yükselmesini eleştirirken haddini aşacak cümleler kurdu.

İNANILMAZ AÇIKLAMALAR

“Kulübün üzerini ve etrafını saran güçlere rağmen kazandık” ifadesini kullanan Daum; “Hayatım boyunca çocuklar ve kadınlar tarafından protesto edilmedim. Böyle bir şey yaşamadım. 8-10 yaşındaki çocukların yönetim istifa diye bağırmalarını hoş karşılamıyorum. Bu durum Türkiye'deki çocukların nasıl bir terbiye ile yetiştirildiğini gösteriyor. Ben bu tür davranışları kendi çocuklarımdan görmek ve duymak istemem” ifadesini kullandı.

ÖZÜR DİLEMEYECEĞİM

Karşılaşma sonrasındaki çevirinin İrfan Buz tarafından yumuşatılarak yapılması da dikkat çekti. Almancaya hakim olan Bursasporlular Daum'un bu sözlerine büyük tepki gösterdi. Bu arada Christoph Daum, yayıncı kuruluş Lig TV'ye verdiği demeçte de; “Kazandığımız için özür dilemeyeceğim” ifadesini kullandı. Bu sözler programda yer alan yorumcular Uğur Meleke ve Tümer Metin'in de tepki vermelerine sebep oldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.