Hava Durumu

Christoph Daum'dan maç sonrası çarpıcı açıklamalar

Akhisar Belediyespor karşısında maçın ikinci yarısını daha iyi oynadıklarını ve 3-4 net gol pozisyonu ürettiklerini belirten Daum, “Bu pozisyonlara rağmen sonlara doğru maçı kaybedebilirdik” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2014 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2014 09:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Christoph Daum'dan maç sonrası çarpıcı açıklamalar

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. haftasında Akhisar Belediyespor ile golsüz berabere kalan Bursaspor’da Teknik Direktör Christoph Daum, Manisa deplasmanına 3 puan hedefiyle geldiklerini ancak bir puana razı olduklarını söyledi. Karşılaşmanın ilk devresinde rakibe pek fazla gol pozisyonu vermediklerini dile getiren Alman çalıştırıcı, “Ancak kendimize baktığımızda, topu da pek iyi oyuna sokamadık. Pas alışverişlerimiz de iyi değildi. Bunu ikinci devre daha iyi yaptık. İkinci yarıya bakıldığında gol pozisyonları da ürettik. 3-4 tane gerçekten iyi gol pozisyonumuz vardı” dedi.

ESKİŞEHİR  HAFTASI OLACAK

Daum, Yeşil Beyazlı takımda özellikle Colin Kazım’ın kondisyon probleminin olup olmadığının sorulması üzerine ise, “Takımda bir tek Fernandao’nun kondisyon problemi var. Diğer arkadaşlarımızda öyle bir problem yok. Zaten Kazım’da böyle bir problem olsa gol pozisyonlarına giremezdi. Yeni transferlerimizi bir an önce sistemimize entegre etmek istiyoruz. Bu hafta Eskişehir haftası olacak. Rakibimiz ile üst üste 3 kez karşı karşıya geleceğiz. Öncelikle evimizde oynayacağımız ilk maçı kazanma arzusundayız” şekilde ifadeler kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.