Hava Durumu

Christophe Galtier, Burak Yılmaz'ı istiyor

Lille'in geçen sezonki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan milli futbolcu Burak Yılmaz'a transfer ilgisi sürüyor. Lille'in eski hocası Christophe Galtier, milli futbolcuyu takımına transfer etmek için çalışmalara başladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2021 22:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2021 22:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Christophe Galtier, Burak Yılmaz'ı istiyor

Geçtiğimiz sezon Lille'i şampiyon yaparak tarihi bir başarı elde eden ve sezonun sona ermesiyle bir başka Ligue 1 ekibi Nice'in başına geçen teknik direktör Christophe Galtier, milli futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Kadrosuna iki adet orta saha transfer etmek isteyen Nice, eski Galatasaraylı Mario Lemina ile PSV'den Pablo Rosario transferini bitirmek üzere. Hücuma da takviye yapmayı planlayan Galtier, eski öğrencisine gözünü dikti.

Fransız gazeteci Mohamed Toubache-Ter'e göre Nice, geçen sezon Lille'in şampiyonluğundaki en önemli paya sahip olan Burak Yılmaz'ı transfer etmek istiyor. Lille ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan Burak için ısrarcı olan Galtier, yönetime transfer için her şeyi yapmalarını söyledi.

Burak Yılmaz transferinde sonuç alamaması halinde Nice'in, Montpellier forması giyen Gaetan Laborde ya da Çaykur Rizespor'da oynayan Loic Remy için girişimlere başlayacağı kaydedildi.

Geçen sezon Lille formasıyla 33 maça çıkan Burak Yılmaz, 18 gol atıp 5 de asist yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.