Hava Durumu

Ciciş Esra'ya hapis şoku! "Bekaretimi verdim" dediği eski sevgilisi...

Yaptığı ilginç çıkışlarla adından söz ettiren Ciciş Esra, "Bekaretimi verdim" dediği eski sevgilisine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 3 günlük hapis cezasına çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2018 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2018 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ciciş Esra'ya hapis şoku! "Bekaretimi verdim" dediği eski sevgilisi...

Magazin basınında adından en çok söz ettiren isimlerden biri olan Ciciş Esra, eski sevgilisine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 3 gün hapis cezasına çarptırıldı. Cezasını çekmek için İstanbul Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim oldu.

KARDEŞİNDEN İLK AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Haberler.com olarak görüşünü sorduğumuz Ceyda Ersoy, ablasının cezaevine girmesiyle ilgili "Kardeşim adına çok üzgünüm.Konuyla alakalı fazla konuşmak istemiyorum" dedi.

SOSYAL MEDYADA AĞIR İFADELER KULLANMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından sevgilisine yönelik sert ifadeler kullanan Ciciş Esra, daha sonra bu paylaşımlarını kaldırmıştı.

"BEKARETİMİ ONA VERDİM" DEMİŞTİ

Daha önce intihara kalkıştığı haberleriyle gündeme gelen Ciciş Esra, intiharının arkasında bekaretini verdiği 12 yıllık sevgilisi olduğunu söylemişti. Ciciş Esra, intihara kalkıştığı haberlerine ilişkin yaptığı açıklamada "12 yıllık sevgilimdi. Ben ona bekaretimi verdim. Sonra da evli olduğunu öğrendim. Boşanacağını söyledi ama boşanmak yerine geçtiğimiz sene çocuğu oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Haberler.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.